X
Back to the top

Beursgoochelen

WILT U EEN BEURSGOOCHELAAR INHUREN?

WIL JIJ OOK EEN VOLLE, DRUKBEZOCHTE BEURSSTAND DANKZIJ EEN BEURSGOOCHELAAR?

Anthony Holt is de énigste goochelaar in België die uw prospects omtovert tot klanten. Gespecialiseerd in entertainment op de beursvloer is Anthony Holt dan ook dé leadgenerator bij uitstek. Hij zorgt ervoor dat uw vertegenwoordigers zelfs geen tijd meer over hebben om op adem te komen. Mede door zijn jarenlange ervaring en unieke manier van werken weet Anthony Holt iedere bezoeker naar uw stand te trekken. Met zijn charmes, productkennis én hier en daar een vleugje magie is uw stand ‘ the talk of the beursvloer’. Is dat niet precies waar u naar opzoek bent?

Play Video

EEN BEURSGOOCHELAAR ALS TRAFFIC GENERATOR!

Anthony Holt heeft zijn eigen unieke werkwijze ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw stand vol zal staan met potentiële klanten. Hierdoor kan hij zich dan ook met recht een beursspecialist noemen. Anthony Holt betrekt lokt bezoekers op uw beursstand en filtert de kwalitatieve leads door naar uw vertegenwoordigers.

Dit alles op een speelse en interactieve manier waardoor men positief bij uw vertegenwoordiger toekomt.Uniek zijn de gepersonaliseerde magic give-aways die zorgen voor meer traffic krijgt naar uw website. En u de kans krijgt uw mailingbestand uit te breiden. Nieuwsgierig geworden naar hoe dat werkt? Mooi. Dat is precies de bedoeling! Bekijk de mogelijkheden voor uw komende vakbeurs.

INFORMATIE DOWNLOADEN OVER BEURSGOOCHELEN?

Download dan hier het info sheet van Anthony Holt als tafelgoochelaar.

LIEVER EEN TAFELGOOCHELAAR INHUREN?

Anthony Holt is niet alleen te boeken als beursgoochelaar. Hij presenteert namelijk ook zijn magische kunsten tijdens zijn groepsvoorstelling, illusieshow en als tafelgoochelaar. Tijdens de magische tafelsessies van Anthony Holt worden uw gasten getrakteerd op de ene interactieve, onverklaarbare goocheltruc na de andere en zullen zij versteld staan van wat er telkens op enkele centimeters bij hen vandaan aan tafel gebeurd. Normaal gesproken wordt dit enkel gezien op televisie, maar nu live! Dat is toch prachtig? Voorafgaand aan het diner, tussen de gangen door of tijdens de receptie begeeft Anthony Holt zich tussen uw gasten en verplaatst hij zich bijna onzichtbaar tussen de verschillende tafels om sámen met uw gasten te zorgen voor onvergetelijke momenten waar nog lang over gesproken zal worden!

Groepsvoorstelling

Tafelgoochelen

Certificate of Excellence

certificate of excellence goochelaar Anthony Holt

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

 

Instagram

Alle rechten voorbehouden © 2020 | Goochelaar Anthony Holt | Gent, België | [email protected] | 0498129399 | Privacy