X
Back to the top

Groepsvoorstelling

DE GOOCHELSHOW VAN ANTHONY HOLT BOEKEN?

EEN GROEPSVOORSTELLING ALS RE-ENERGIZER TIJDENS UW EVENEMENT?

Verrassend, vol humor en vooral verbazingwekkende effecten. Dat is de beste manier om de groepsvoorstelling van Anthony Holt te omschrijven. Is het écht? Is het magie? Of is het iets daar tussenin? Wellicht komt u daarachter, maar de kans is groot van niet. In de interactieve voorstelling van Anthony Holt krijgt uw publiek niet enkel een show vol bizarre effecten voorgeschoteld. Zij zullen daar namelijk zélf de hoofdrol in spelen! Krijg nieuwe energie tijdens een show waar u gegarandeerd slapeloze nachten van krijgt. Hoe Anthony Holt dit allemaal doet zullen we verklappen: hij doet dat als één van, zoniet dé allerbeste!

Play Video

EEN GOOCHELAAR HUREN VOOR OP UW EVENEMENT?

De interactieve voorstelling van Anthony Holt is bij uitstek dé show. Deze leent zich als opening, intermezzo of spectaculaire afsluiter van uw seminar, bijeenkomst of corporate event. Ook als opwarmer voor de komst van de CEO. Deze kan Anthony zelfs op spectaculaire wijze uit het niets kan laten verschijnen! Uw medewerkers zitten tijdens de show van Anthony Holt op het puntje van hun stoel!

De groepsvoorstelling van Anthony Holt is perfect in combinatie samen met een sessie tafelgoochelen. Waar hij tijdens de borrel, dinner of de receptie op slechts tien centimeter afstand een demonstratie geeft van ongelofelijke trucs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u zich dan vandaag nog verbazen!

INFORMATIE DOWNLOADEN OVER GROEPSVOORSTELLING?

Download dan hier het info sheet van Anthony Holt als tafelgoochelaar.

LIEVER EEN BEURSGOOCHELAAR INHUREN?

Anthony Holt is niet alleen te boeken met zijn groepsvoorstelling. Hij verbaast uw genodigden ook als tafelgoochelaar, tijdens zijn illusieshow, of als beursgoochelaar. Anthony Holt heeft namelijk zijn eigen unieke werkwijze ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw stand vol zal staan met potentiële klanten en kan zich dan ook met recht een beursspecialist noemen. Bijzonder en spraakmakend aan Anthony Holt als eye-catcher bij uw beursstand is de speelse, interactieve manier waarmee hij de kwalitatieve leads weet te filteren om deze vervolgens door te sturen naar uw vertegenwoordigers.

Beursgoochelen

Tafelgoochelen

Certificate of Excellence

certificate of excellence goochelaar Anthony Holt

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

 

Instagram

Alle rechten voorbehouden © 2020 | Goochelaar Anthony Holt | Gent, België | [email protected] | 0498129399 | Privacy