X
Back to the top

Online Goochelaar

EEN ONLINE GOOCHELSHOW BIJWONEN?

ERVAAR DE STRAFSTE MAGIE LIVE VANUIT UW ZETEL THUIS

Entertainment is belangrijker dan ooit te voren. Echter zijn vele theaters gesloten en evenementen geannuleerd. Maar geen zorgen vanaf nu kan je de strafste magie LIVE ervaren vanuit jouw zetel. Je zit op de eerste rij tijdens de online goochelshow van goochelaar Anthony Holt. Geen mensen meer die voor je in de weg zitten, geen parking meer moeten zoeken. Vanaf nu kan je online goochelaar Anthony Holt gewoon bij jou thuis hebben. Dit is een live show waarbij de magie bij jouw thuis plaatsvind, in jouw handen. Als je dacht dat magie al cool was op TV, hou je dan vast want dit wordt de ervaring van je leven!

Play Video

EEN VIRTUELE GOOCHELVOORSTELLING VOL INTERACTIE, MAGIE & FUN

Door corona moeten we even fysieke evenementen missen. Misschien hebt u youtube en Netflix wel al uitgekeken. Wel maak je geen zorgen, Anthony Holt stelt je graag een virtuele LIVE goochelshow voor waar niets is wat het lijkt! Nee, het is geen vooropgenomen video maar een echt interactieve show waar de magie zelfs in jouw handen zal plaatsvinden.

Een LIVE show bij jouw thuis betekend: geen stress voor parking, geen dure drankjes, geen vervelende mensen voor je waardoor je amper iets ziet. Je zit op de eerste rij en zit er dus met je neus bovenop. Geniet van een avondje entertainment door deze online goochelvoorstelling vol humor, interactie & verwondering.

Tot snel!

INFORMATIE DOWNLOADEN OVER TAFELGOOCHELEN?

Download dan hier het info sheet van Anthony Holt als tafelgoochelaar.

LIEVER DE MAGIE NAAST JE ERVAREN?

Anthony Holt is niet alleen te boeken voor tafelgoochelen. Hij verbaast uw genodigden ook met een groepsvoorstelling, of als beursgoochelaar op uw vakbeurs. Anthony Holt heeft namelijk zijn eigen werkwijze ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw stand vol zal staan met potentiële klanten. Hij kan zich dan ook met recht een beursspecialist noemen. Bijzonder en spraakmakend aan Anthony Holt als eye-catcher bij uw beursstand is de speelse, interactieve manier waarmee hij de kwalitatieve leads weet te filteren om deze vervolgens door te sturen naar uw vertegenwoordigers.

Beursgoochelen

Groepsvoorstelling

Certificate of Excellence

certificate of excellence goochelaar Anthony Holt

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

 

Instagram

Alle rechten voorbehouden © 2020 | Goochelaar Anthony Holt | Gent, België | [email protected] | 0498129399 | Privacy