X
Back to the top

Tafelgoochelen

ANTHONY HOLT ALS TAFELGOOCHELAAR INHUREN

DE BESTE TAFELGOOCHELAAR INHUREN VOOR UW GASTEN?

Heeft u ooit wel eens een wonder meegemaakt op tien centimeter afstand? Nee? Dan moet je een tafelgoochelaar huren. Het is het hoog tijd dat u kennis maakt met dé tafelgoochelaar van België, Anthony Holt. Onder uw ogen laat Anthony Holt u versteld staan van de meest onmogelijke effecten. Hij demonstreert zijn magische talent op zijn eigen, charismatische, wijze. Een tafelgoochelaar kan ook optreden op venues zonder tafels. Mede door zijn unieke stijl is Anthony Holt dan ook een veelgevraagde goochelaar tijdens evenementen. Uw gasten zullen worden verrast door pure magie van het allerhoogste niveau.

Play Video

EEN TAFELGOOCHELAAR HUREN?

Dat kan! Tijdens de magische tafelsessies van Anthony Holt worden uw gasten getrakteerd op de ene interactieve, onverklaarbare goocheltruc na de andere. Zij zullen versteld staan van wat er telkens op enkele centimeters bij hen vandaan aan tafel gebeurd. Normaal gesproken wordt dit enkel gezien op TV, maar nu live! Dat is toch prachtig?

Voorafgaand aan het diner, tussen de gangen door of tijdens de receptie begeeft Anthony Holt zich tussen uw gasten. Hij verplaatst zich bijna onzichtbaar tussen de verschillende tafels om sámen met uw gasten te zorgen voor onvergetelijke momenten. Entertainment is uiterst belangrijk om herinneringen te planten bij uw event bezoekers. Geloof ons van tafelgoochelaar Anthony Holt zal nog lang over gesproken zal worden!

INFORMATIE DOWNLOADEN OVER TAFELGOOCHELEN?

Download dan hier het info sheet van Anthony Holt als tafelgoochelaar.

LIEVER EEN BEURSGOOCHELAAR INHUREN?

Anthony Holt is niet alleen te boeken voor tafelgoochelen. Hij verbaast uw genodigden ook met een groepsvoorstelling, of als beursgoochelaar op uw vakbeurs. Anthony Holt heeft namelijk zijn eigen werkwijze ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw stand vol zal staan met potentiële klanten. Hij kan zich dan ook met recht een beursspecialist noemen. Bijzonder en spraakmakend aan Anthony Holt als eye-catcher bij uw beursstand is de speelse, interactieve manier waarmee hij de kwalitatieve leads weet te filteren om deze vervolgens door te sturen naar uw vertegenwoordigers.

Beursgoochelen

Groepsvoorstelling

Certificate of Excellence

certificate of excellence goochelaar Anthony Holt

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

 

Instagram

Alle rechten voorbehouden © 2020 | Goochelaar Anthony Holt | Gent, België | [email protected] | 0498129399 | Privacy